Video Club Duiven
Home
Over ons
VCD en privacy
Programma
Vraagbaak
VCD Contactgegevens
VCD Korte Impressie
VCD in beeld
VCD clubavond
Jaarverslag

 Jaarverslag Video Club Duiven  2017/2018.

Een van onze leden: Ton is helaas door ziekte opgenomen in Droostaete, we hebben hem het afgelopen jaar een aantal keren bezocht, dit werd door hem enorm gewaardeerd.Ton zal door zijn ziekte niet zelf op de club kunnen komen.

Video club Duiven vierde dit jaar zijn 25 jarig bestaan. Omdat dit een speciale gebeurtenis is zijn we met alle leden en partners op stap gegaan. We hebben een mooie vaartocht gemaakt in Friesland en hebben het Skũtsje museum bezocht.

Aan het eind van de dag hebben we met zijn allen heerlijk gegeten en zijn Gertie, Fred en Louis in het zonnetje gezet omdat zij al 25 jaar lid zijn.

David ook 25 jaar lid en voorzitter kreeg bij deze gelegenheid een gouden hamer overhandigd.Het werd een onvergetelijke dag.Marcel heeft hier een film van gemaakt als reminder.

Het afgelopen jaar heeft de Video Club diverse projecten gehad.Het kenmerkt zich door de vele projecten die we kregen en hebben uitgevoerd. We hebben afgelopen jaar ook zelf weer een film gemaakt: Obsessie.  Hierbij hebben de leden zelf de hoofdrol gespeeld, daarbij heeft Christa Visker ons geholpen door de vrouwelijke hoofdrol op zich te nemen. Vol Animo is dit jaar een leuke film geworden. Dickens in de Liemers is ook een van onze geslaagde projecten waarop we veel en leuk commentaar kregen. 

We hebben de eindejaarsmusical van een school in Duiven en Arnhem mogen filmen en monteren Een nieuwe film en monteer uitdaging is: De Passie, deze zal vertoond worden in de kerk in Groessen. Hier werken veel leden aan mee.Toch hebben we ook enkele projecten laten vallen, Bij Duuve te gek waren we dit jaar niet aanwezig. De musical vereniging Pit heeft ons afgezegd.

De aanvraag voor de badminton vereniging ging eveneens niet door, helaas is ons niet verteld wat de reden hiertoe was, terwijl ons verzocht was een offerte te maken.

Ook was er weer een gastdocent Johan van den Adel, hij sprak over geluid en geluidsopnames. Dit viel zeer in de smaak, we denken er over na hem vaker uit te nodigen voor meerdere interessante onderwerpen. Rein heeft ook een cursus gegeven, hij besprak hoe je het beste een interview kunt afnemen. Hierna hebben we elkaar geinterviewd en daar leuke filmpjes van gemaakt. David heeft een uitleg gegeven over het video programma waar de meesten van ons mee werken:Magix.

Jurgen en Marcel hebben hun green screen filmpjes vertoond, erg grappig. Op 3 april 2017 was onze ledenvergadering.  Hier zijn afspraken gemaakt over verschillende onderwerpen, deze staan vermeld in de notulen van de ledenvergadering 2017. Wim, Nico, Jurgen, Rein, Gerard en Marcel blijven lid van de A.V.O op eigen initiatief ,dit is niet meer via de club geregeld.

We hebben nieuwe leden, Erik en Sendly welkom bij de club. Sendly heeft ons om hulp gevraagd bij het filmen voor zijn tv programma. We gaan met zes man filmen in de bibliotheek in Arnhem.(19 april)  Diverse leden hebben dit jaar hun films laten zien.